“Kryds ikke stregen” med TurTeater.dk

En gæsteforestilling, der handler om at passe ind – at passe på. At blive lukket ind – at blive lukket ude.

”Kryds ikke stregen” af  teatergruppen, TurTeater.dk

Vi er på grænsen til Aipotu et sted i en ikke så fjern fremtid.
Custodia sidder ved indgangen til Aipotu og skal sikre, at kun dem, der passer ind, kommer igennem til – ja, er det paradis eller?

Bella kommer til grænsen og vil gerne ind, men er hun gavnlig for samfundet? Kan hun bidrage med noget samfundet har brug for?

Og da Custodia ser muligheden for en personlig gevinst ved at lade Bella få adgang, begynder spillet mellem de to viljer: Hvor meget vil de ofre for at komme ind?

Men det viser sig så, at Bella har det særlige dna: Alius Og så kan man slet ikke komme ind …Eller kan man?

Tidspunkt

Torsdag d. 12. oktober kl. 19.30

Billetpris: 90 kr.

Om TurTeater.dk

TurTeater.dk er et lille teater fra Sydfyn, der gerne vil spille de små intense dramaer. Og det gør de. Forestillingen spiller i den lille sal, fordi de gerne vil tæt på publikum og mærke nerven og give publikum noget særligt.

Det er en barsk forestilling der behandler emner som mindreværd, voldtægt, drug-rape og magtbegær. Den er ikke egnet for børn og gruppen anbefaler man skal være min. 12 år.

Måske er det den du skal se sammen med din store søn eller datter og giver jer en fælles oplevelse der kan skabe dialog og refleksion. Gå ikke glip af muligheden, den spiller kun den ene dag.